Gift wrapping ideas.

12:54
Pre nekako sam učestvovala u nagrađivanju koje je organizovala Marina Frashion (ako ne znate ko je ona trk na njen super-kul instagram profil). 
Zadatak je bio praznično pakovanje poklona. Nisam pobedila, ali sam se baš lepo zabavila dok sam smišljala kako će moji pokloni da izgledaju. 
Iskreno mrzim da kupujem poklone i da ih biram. Ovo možda zvuči preoštro, ali stvarno mi je jako naporno da smišljam kome šta kupiti. Bilo to za praznike, rođendane ili neke druge prilike. 
Ali zato mnogo volim da pakujem poklone. 
Odlučila sam da podelim ovde sa vama kako sam ja to upakovala poklone i možda vam tako dam neku ideju. Videćete da ne morate previše da uložite u skupe papire, mašne i ostale stvari za dekorisanje. Sav materijal koji sam koristila sam već imala od nekih prethodnih pakovanja i prošlogodišnjih praznika. (ja sam onaj lik koji čuva papire od starih poklona i slično)
Šta sam koristila :

- Za sama pakovanja sam koristila pak papir, koverte (one old school roze i klasične bele) i delove nekog starog ukrasnog papira
- Umesto mašni i klasičnih trakica sam koristila kanap, koji po meni mnogo lepše izgleda od običnih sjajnih ukrasnih traka
- Papir sam ukrasila bronzanom bojom za keramiku (koju sam slučajno našla) i auto lakom, takođe u bronzanoj boji
- Napravila sam pečat od gumice za brisanje, pa sam jednu kesicu ispečatirala jelkicama
- Takođe sam dodala i priveske, koje sam davnih dana naručila sa Aliekspresa
Htela sam da pravim i čestitke, ali nisam htela da budu klasične. Na kraju sam uzela propale polaroid fotke i sjajnim markerom napisala porukice na njima. Mislim da je ovo baš simpatičan i neobičan detalj. Kao što sam već rekla, sve što sam koristila sam već imala kod sebe. Ništa dodatno nisam kupovala. Ako pustite mašti na volju, možete imati jako lepo upokovane poklone. Koji će sigurno oduševiti vama drage ljude. Kako vi ove godine pakujete poklone? 
Je l' volite klasiku ili puštate mašti na volju?
Kisses,
M.


You Might Also Like

2 коментара