October and November favorites.

13:15Već je Decembar.

Ovaj post sam krenula da pišem krajem Oktobra. I šta se desilo? Totalno sam zaboravila na njega. 
Završio se Oktobar, došao je Novembar i onda je i on prošao. 
I evo nas, zagazili smo već u Decembar. 
Pao je prvi sneg, otopio se prvi sneg, a ja ću sad pokušati da sumiram dva meseca u jedan post. 
Da vidim šta mi se to svidelo i šta je to ostavilo utisak na mene u Oktobru i Novembru.

Iako se svašta nešto izdešavalo u ova dva meseca izdvojila sam samo par stvarčica koje su ih obeležile.  • Definitivno glavni favorit oba meseca je bilo sunceee. I lepo vreme. Lepo vreme koje mi je dopustilo da se šetkam okolo, glumim turistu i ispijam kafe u omiljenim kafićima, a i kod kuće dok se sunčani zraci probijaju kroz prozore. I cveće, divno cveće koje sam viđala na svakom koraku i kupovala kad god sam imala priliku. Bila je to prava, pravcata jesen, kakvu samo možete da zamislite. 

  • Događaj koji je obeležio Oktobar je definitivno Artscape koji se održava u Novom Sadu. Ako ne znate šta je Artscape onda ste živeli pod kamenom proteklih par godina. Artscape je jedan kreativni vašar, koji se održava četiri puta godišnje. Na tom vašaru možete naći sve od igle do lokomotive i sve je naravno ručno rađeno. Od odeće, preko nakita, kozmetike, pa čak do hrane. Svaki Artscape je propraćen i muzičkim i zabavnim programom. I naravno, prostor je uvek divno dekorisan. Jedna od osoba koja je zadužena za dekoraciju je i moja najbolja prijateljica. Pa sam tako ove godine i ja imala priliku da pomognem oko jesenje dekoracije koju su pripremali.  
  • Sa svakog Artscape-a se uvek vratim makar sa nekom sitnicom. Ovog puta kući sam se vratila bogatija za jednu divnu Aze art minđušu, Soap NS Studio sapun i Little Fox balzam za usne. 

  • Iskrena da budem, ovaj balzam sam kupila zbog pakovanja. Ja kad vidim lisicu padnem na dupe. Svi koji me poznaju znaju koliko sam zaluđena lisicama. Plus ovo je mala slatka lisica na maloj slatkoj limenoj kutiji, nema boljeg od toga. Ali nisam pogrešila. Ovaj balzam je toliko odličan i sjajno hidrira usne. Miriše na ruske kape, ali je zdraviji od njih i svi sastojci koji se nalaze u njemu su prirodni. 
  • Ovde nisam pala na pakovanje, a možda i jesam. Crni sapun koji liči na pak za hokej, zašto da ne. I u ovom proizvodu svi sastojci su prirodni, a ono što mu daje crnu boju je francuska glina. Umivam se sa njim tako što ga nanosim Ebelin četkom za lice (na lice, logično). Još jedna interesantna stvar je ta, da ovaj sapun može da se koristi i kao maska za lice. U tom slučaju ga ne nanosim sa četkom, već prstima i tako se formira tanak sloj na licu, koji držim nekih desetak minuta i nakon toga skinem. U oba slučaja se pokazao fenomenalno i lice od njega bude čisto i mekano. 
Šta je vama obeležilo prethodna dva meseca?Kisses,
M.

You Might Also Like

0 коментара